MCS anställer Niclas Holmberg i sitt Nordiska team

den 11 september 2017


MCS anställer Niclas Holmberg i sitt Nordiska team

MCS, ledande leverantör av mjukvarulösningar för uthyrningsbranschen, har anställt Niclas Holmberg som konsult för den nordiska regionen för att ge ytterligare stöd med kundservice och implementering. Detta förstärker det nordiska teamet till 4 personer. Han blir en ytterligare resurs med lokal kännedom, vilket hjälper MCS implementeringsteam att stödja sin växande kundkrets.

Niclas kommer från Finland och pratar flytande finska, svenska och engelska. Tidigare har han arbetat på IBM som IT Training Manager för IBMs nya produktutgåvor, och nu fullföljer han sin introduktion på MCS huvudkontor i Storbritannien. Med sin breda kunskap inom IT, kommer han att bli en mycket värdefull och viktig medarbetare för att hjälpa MCS att leverera nya projekt till klienter.

Niclas själv säger att ”jag ser verkligen fram emot att lära känna MCS nordiska kunder och att lära mig mer om MCS-rm och uthyrningsbranschen. Jag är angelägen om att använda min omfattande IT kunskap för stötta MCS nya och nuvarande kunder med deras uthyrningsprojekt.”

MCS svenska marknad öppnade år 2010 och har expanderat stadigt sedan dess. Malin Finlay-Soderberg, Account Manager Norden, säger ”Niclas har exceptionell IT-kunskap och erfarenhet som kommer att hjälper oss att stödja våra nordiska kunder ännu bättre på denna starka marknad. Den nordiska hyresmarknaden har upplevt oöverträffad tillväxt år 2017. Vi behövde se till att våra kunder kan möta dessa ökade krav och maximera alla möjligheter de har för tillväxt.”
 


Föregående artikel Malin och Björn presenterar MCS för HyresKedjan
Nästa artikel Byggmaskiner-Gruppen Sverige AB arbetar med MCS & SRA för att optimera säkerheten för operatörer

Hör av er

För att veta mer om hur MCS kan stärka er verksamhet, ring oss på +46 8 505 200 15 eller använd kontaktformuläret.

Kontakta Oss