MCS är godkänd leverantör till Hyreskedjan

den 12 mars 2018


MCS är godkänd leverantör till Hyreskedjan

MCS är väldigt stolta att Hyreskedjan har erkänt MCS som en godkänd leverantör av hyrsystem och som partnerföretag. Hyreskedjans styrelse bjöd in leverantörer, till en workshop i Stockholm i februari 2017, för att titta närmare på hyrsystem för sina medlemmar.

MCS tog glatt del i denna workshop med hopp att styrelse och närvarande medlemsföretag skulle betygsätta systemet och företagets kunskap inom uthyrning så MCS kunde bli erkänd som framtida partner och godkänd leverantör av hyrsystem till föreningens medlemmar.

MCS stödjer och effektiviserar uthyrningsföretags dagliga processer och underlättar för dem att följa viktiga säkerhetskrav inom branschen enligt SRA:s riktlinjer för Personlig Säkerhetsintroduktion (PSI). MCS har utvecklat funktioner så det är enklare att koppla QR-koder med SRA:s utformade säkerhetsblad. Detta gör det möjligt för användare av specifika verktyg och maskiner att enkelt komma åt viktig säkerhetsinformation via sina mobiler eller surfplattor från en byggarbetsplats eller lager, genom att läsa av en QR-kod. Detta minskar olyckor och ger en tryggare arbetsmiljö.

”Färre olyckor och tryggare arbetsmiljö inom bygg- och anläggningsindustrin  är A och O för Hyreskedjan och hela uthyrningsbranschen så jag är väldigt stolt att vi på MCS nu är en godkänd leverantör till Hyreskedjan och att vi kan stödja dess medlemmar att ta del i SRA:s viktiga initiativ med säkerhetsblad för specifika maskinmodeller enligt SRA:s kodsystem”. Malin Söderberg, Nordic Account Manager.


Föregående artikel MCS har utvecklat en Universell Hubb för Telematikdata för sina kunder
Nästa artikel Vikten av att ha en bra programvara för uthyrning inom kundservice i uthyrningsbranschen

Hör av er

För att veta mer om hur MCS kan stärka er verksamhet, ring oss på +46 8 505 200 15 eller använd kontaktformuläret.

Kontakta Oss