Våra kunder

Vi har kunder i över 30 olika länder över hela världen

IKM
Vi på IKM Mooring Services insåg tidigt att MCS under årens gång hade löst de frågeställningar man inom uthyrningsindustrin brottas med. Andra system vi tittat på fungerade bra för att ”boka” men var inte utvecklade för att lösa våra viktiga krav för vår uthyrning. Vid uthyrning inom oljeindustrin är säkerhet den viktigaste faktorn och då kan inget bli fel. Med vår erfarenhet inom oljeindustrin och med MCS-rm som uthyrningssystem kan vi nu erbjuda bra service och säkerhet på topp 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan.

IKM Mooring Services

Varför Välja MCS?

dedication

Engagemang, passion och drivkraft

Vi brinner för att lösa unika utmaningar inom vår bransch och vår drivkraft kommer från våra kunders behov.

technology and innovation

Teknik och innovation

Uthyrningsbranschens tekniska landskap utvecklas ständigt. Vi har alltid flera års strategisk framförsikt för att hjälpa uthyrningsföretag som ert att ta till vara på och utnyttja morgondagens innovativa och banbrytande teknik.

our customers

Våra kunder

Allt vi gör är med kunden i fokus. MCS oberoende användargrupp, som är bildad och drivs av våra slutanvändare, möts två gånger om året för att diskutera hur uthyrningsbranschen förändras och för att ta fram viktig feedback om våra produkter vilket hjälper oss att vidareutveckla vårt system så vi fortsätter att ligga i framkant inom branschen.

Hör av er

Om ni vill veta hur MCS-rm kan förbättra er verksamhet kan ni ringa oss på +46 (0)8 578 770 93 eller använda kontaktformuläret.

kontaktformulär