Minskad stress och ökad produktivitet med MCS-rm!

den 5 juli 2019


Minskad stress och ökad produktivitet med MCS-rm!

Sommaren står återigen i full blom, och ingen tid på året är mer hektisk för eventbranschen. Denna intensiva period är visserligen utmärkt för årsresultatet, men samtidigt kan planering och utförande av så många kundevenemang på en och samma gång orsaka mer stress än vanligt. 

Vår specialutvecklade programvara för uthyrning med marknadsledande teknik, stöder er under varje fas av planeringen – från det inledande avtalsarbetet och administrationen ända fram till leveransen och upphämtningen.

Slipp situationer där ni lovat för mycket och levererat för lite…

Med MCS-rm har ni full kontroll över er utrustning och era resurser, och kan se till att kundernas  krav uppfylls. Kalenderfunktionen ger er en professionell framförsikt genom att visa tillgänglig utrustning och ge er möjlighet att planera och boka utrustning långt i förväg. På så sätt kan ni hålla koll på vilka arbeten ni åtar er, och slippa dubbelbokningar eller otillräckliga leveranser. Ni kan dessutom förbereda er inför kommande lagerbrister och fatta beslut om ni bör köpa mer utrustning eller hyra in från andra leverantörer.

Håll utrustningen i perfekt skick…

Med hjälp av MCS funktioner för underhåll och service, kan ni lätt lägga upp schemalagt underhåll och el-tester för utrustningen. Detta gör att ni kan förlänga utrustningens livslängd och förebygga problem innan de uppstår.

Förbättra kundservicen och era kundrelationer…

Med ”Säljstöd” kan ni hålla kontakt med era kunder under hela processen och samla in viktig information om deras beställningar. Detta ger en överblick över era löften till kunden, samt ett fönster för att hitta offerter och beställningar samt ger bra förståelse om möjligheter till merförsäljning. Informationen kan delas inom ert team samt skickas till mobila enheter, så att all information finns tillgänglig i realtid under kundbesök.


Utnyttja era resurser fullt ut…

Med hjälp av ”Resursplaneraren” kan ni se till att rätt jobb tilldelas rätt medarbetare. Detta säkerställer att jobbet genomförs så effektivt som möjligt, och att era resurser utnyttjas på bästa sätt. 


Leverera alltid i tid…

Under den här intensiva årstiden är det lätt hänt att förlora överblicken över allt viktigt som måste göras, allt från bokningar och leveranser till återkoppling till kunder. I ”Dagsplanen” når ni fullständig kontroll över era dagliga rutiner och åtaganden, och ni kan se till att er utrustning blir kontrollerad och servad enligt era förbestämda rutiner.

Ni har dessutom tillgång till Transportplanering, vilken säkerställer att era transporter kan lastas på ett effektivt sätt, och Transportplanering Mobil ger era medarbetare ute på jobb tillgång till att ta emot och skicka realtidsuppdateringar angående jobbet, ta foton av skador på upphämtad utrustning samt ta emot och spara ner underskrifter av kunden.

Kan avslutat jobb lära er något inför nästa evenemang… 

Vet ni hur lönsamt ert senaste event var? Med hjälp av funktionerna för beräkning av projektkostnader kan ni fastställa vinstmarginaler, se till att alla projekt är lönsamma och se vad som kan förbättras inför kommande evenemang.  
 


Föregående artikel Vad gör uthyrningsbranschen för att säkerställa hög säkerhet– gör ni allt ni kan?
Nästa artikel Telematikdata för säkrare och effektivare processer

Hör av er

För att veta mer om hur MCS kan stärka er verksamhet, ring oss på +46 8 505 200 15 eller använd kontaktformuläret.

Kontakta Oss