MCS vinner ”International Tech Company” på Thames Valley Tech Awards

den 29 maj 2018


MCS vinner ”International Tech Company” på Thames Valley Tech Awards

MCS, specialisten på programvara för uthyrning, tog hem utmärkelsen för ”bästa internationella uthyrningsföretag” på Thames Valley Tech Awards. Trots stark konkurrens från andra framstående teknikföretag var det MCS som tilldelades denna prestigefyllda utmärkelse, och det är vi väldigt stolta över. 

TVTA organiseras av tidningen The Business och anordnades i Reading i Maj 2018. Hundratals viktiga aktörer inom teknikbranschen fanns på plats, och deltog i en kväll som förutom prisutdelningen även bjöd på inspirerande presentationer och goda möjligheter till nätverkande.

MCS programvara för uthyrning har gått från en blygsam start till en stark internationell närvaro på marknaden, med kontor över hela världen. Vår programvara erbjuder ett modernt system för uthyrningsföretag, samtidigt som vi upprätthåller våra värderingar som vi tog fram för över 35 år sedan. Företaget har vuxit snabbt sedan 2006 och hjälper uthyrningsföretag i Frankrike, Skandinavien, Benelux-länderna och Tyskland att bli mer strömlinjeformade och effektiva. Vi har dessutom återförsäljare i Australien, Sydafrika, Kanada och Kina. 

Trots att vi blir allt större erbjuder MCS fortfarande den perfekta lösningen för de behov som finns på de lokala marknaderna. MCS är fullständigt fokuserade på att ge användare det de behöver, oavsett var de befinner sig. Vi hjälper till med allt från att skapa lösningar för integrering med ekonomisystem över hela världen, nätverkning och kunskapsdelning med branschorganisationer samt ge förstklassig kundservice till våra användare världen över.

Guy van der Knaap, VD för MCS Rental Software, förklarar: ”Utmärkelsen på International Tech Award är en stor ära och betyder otroligt mycket för oss alla.  För över ett decennium sedan bestämde vi oss för att lansera våra marknadsledande lösningar på den internationella marknaden. Vi har arbetat mycket hårt för att få vår internationella verksamhet att växa genom omsorgsfull rekrytering av nya medarbetare till våra försäljnings-, implementerings- och kundserviceteam, och lagt stor betydelse på vår förståelse för lokala behov i de olika länderna och har arbetat med att sammanföra kulturer. Jag är så stolt över det hårda arbete våra team har lagt ner för att göra detta möjligt. Detta erkännande är välförtjänt och är ett rättvist betyg för våra medarbetares hårda arbete och höga kundservicenivå.”

Med sin enorma tillväxt och ökad global närvaro inom uthyrningssektorn  är MCS nu erkänd som en stark internationell aktör för programvara för uthyrning.

Läs mer om våra framgångar inom uthyrningsbranschen här.
 


Föregående artikel MCS gör succe’ på Intermat 2018!
Nästa artikel Hur skapar man en hållbar uthyrningsverksamhet med miljötänk?

Hör av er

För att veta mer om hur MCS kan stärka er verksamhet, ring oss på +46 8 505 200 15 eller använd kontaktformuläret.

Kontakta Oss