Programvara för uthyrning: När är det dags att börja leta efter en programvarulösning?

den 31 december 2018


Programvara för uthyrning: När är det dags att börja leta efter en programvarulösning?

Det är lätt att sitta och prata om att ni någon gång ska börja söka efter en mer anpassningsbar, flexibel och skalbar lösning för ert uthyrningsföretag, men hur vet ni när det är dags att verkligen ta steget? 

Ni kanske använder en programvarulösning som helt enkelt inte längre räcker till för era behov, ni kanske inte använder någon programvara överhuvudtaget eller ni kanske bara är intresserade av att se vilka lösningar som finns tillgängliga? Ni vill ju trots allt inte gå miste om de fördelar era konkurrenter har tillgång till.

Hur många av dessa problem upplever ni för närvarande?
-    För många manuella kalkylblad
-    Användning av flera lösningar samtidigt som inte kan kommunicera med varandra
-    Brist på flexibilitet inom er nuvarande lösning
-    Oförmåga att vara proaktiva istället för reaktiva
-    Ingen tydlig överblick över er verksamhet
-    Förekomst av överbokningar och misstag

Allt detta är tecken på att ni redan NU måste börja leta efter tillgängliga programvarulösningar som hjälper er att lösa dessa problem, och se till att er uthyrningsverksamhet blir så produktiv som möjligt. Det finns ingen anledning till att ni ska behöva dras med dessa problem dag efter dag, då det finns lösningar som verkligen fungerar och kommer att revolutionera era uthyrningsprocesser. 

Vi förstår naturligtvis att detta är ett stort och lite skrämmande steg att ta. Det finns många olika saker att tänka på och många aspekter som måste tas med i beräkningen när ni listar era kriterier. En av de viktigaste sakerna att tänka på när ni väljer lösning är att ni kommer att växa och expandera, och att era behov kommer att utvecklas därefter. Det är avgörande att se till att ni väljer en lösning som inte bara är lämplig just nu, utan kommer att fungera även i framtiden. På så sätt behöver ni endast fatta ett sådant här beslut en enda gång. 

Denna praktiska guide innehåller all information ni behöver om samtliga viktiga områden. Med guiden kan ni steg för steg se vad som behöver göras, och fördelarna med att använda en integrerad programvarulösning blir tydliga.

Ladda ner guiden
 


Föregående artikel Det ska inte behöva vara en kompromiss att välja en programvarulösning
Nästa artikel MCS lanserar ‘E-Sign’, som möjliggör digitala underskrifter genom några få knapptryck

Hör av er

Om ni vill veta hur MCS-rm kan förbättra er verksamhet kan ni ringa oss på +46 (0)8 578 770 93 eller använda kontaktformuläret.

kontaktformulär