ENGAGEMANG

Engagemang, passion och drivkraft

Vi brinner för att lösa unika utmaningar inom vår bransch och vår drivkraft kommer från våra kunders behov. Vår erfarenhet av uthyrning sträcker sig över 30 år och kombineras med våra starka partnerskap med branschorganisationer och kunder. Vi vet att vi kan hjälpa er att effektivisera era processer och optimera användningen av era tillgångar för uthyrning.

Varje dag strävar vi efter att lära oss mer om vår bransch och den ständigt föränderliga marknaden. Oavsett vilken utrustning ni hyr ut så vill vi gärna prata med er om just era behov och hjälpa er att uppnå era verksamhetsmål.

Engagemang, passion och drivkraft

TEKNIK

Teknik och innovation

Uthyrningsbranschens tekniska landskap utvecklas ständigt. Vi har alltid flera års strategisk framförsikt för att hjälpa uthyrningsföretag som ert att ta till vara på och utnyttja morgondagens innovativa och banbrytande teknik. Oavsett om det rör sig om moln eller mobil teknik, .NET, webbtjänster eller programvaruintegreringar blickar vi ständigt framåt för att se till att ni kan ligga steget före konkurrenterna.

Teknik och innovation

KUNDER

Våra kunder

Allt vi gör är med kunden i fokus. MCS oberoende användargrupp, som är bildad och drivs av våra slutanvändare, möts två gånger om året för att diskutera hur uthyrningsbranschen förändras och för att ta fram viktig feedback om våra produkter vilket hjälper oss att vidareutveckla vårt system så vi fortsatt kan ligga i framkant inom branschen. Med deras hjälp har vi skapat relevanta och innovativa programvarulösningar för uthyrning som hjälper uthyrningsföretag att öka sin uthyrning och växa.

Kunder kan nå oss dygnet runt via vår portal ”MCS Customer Club”, och bl.a. anmäla sig till webbseminarier, regelbundna utskick av nyhetsbrev eller boka utbildningar. Låt oss hjälpa er att skapa tillväxt och lönsamhet i ert uthyrningsföretag.

MCS Customers

Varför är vi annorlunda?

peoplepower

Kunnig personal

Vår kunniga personal har en djup förståelse för den komplexa uthyrningsbranschen.

functionallyrich

Funktionsrikt system

Erbjuder flexibel programvara som passar ett stort antal specialiserade uthyrningssektorer.

global

Global täckning

Uthyrningssystem utformat för uthyrningsföretag världen över anpassat för er lokala marknad.

thinkbig

Tänk Stort

Skalbar programvara så att ni kan börja smått och ha utrymme att växa. MCS finns även som molntjänst.

longevity

Erfarenhet och stabilitet

Med 30 års erfarenhet inom mjukvaruindustrin erbjuder vi ekonomisk stabilitet och långsiktigt partnerskap.

partnerships

Perfekt partnerskap

Med våra starka allianser inom industrin samt kopplingar till renodlade tredjepartsprogram och affärssystem, får ni det bästa av två världar.

managementinformation

Information till ledningen

Integrerar viktiga affärsprocesser och förser ledningen med nyckeltal och statistik i realtid.

mobileworking

Arbeta på resande fot

Mobilappar och mobillösningar möjliggör åtkomst när och var som helst.

Hör av er

Om ni vill veta hur MCS-rm kan förbättra er verksamhet kan ni ringa oss på +46 (0)8 578 770 93 eller använda kontaktformuläret.

kontaktformulär